Македонски | Shqip | English |

Cuvanje i griza za deca

Hiring for a job by: Zorica 27 Jan 16:19 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Karposh, Skopje
Sector : Babysitters
Се бара жена за чување на три деца во домашни услови.Населба Жданец,од о9 до 16 часот.Плата 16.000ден.Телефон за контакт 072 253939 Оставете ми смс со ваши податоци
There are no visited ads
To the top