Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Tehnoimpeks ima potreba od vraboteni

Hiring for a job by: Техноимпекс 04 Feb 16:33 Delete, Edit or Renew Your Ad
ТЕХНОИМПЕКС ДОО СКОПЈЕ
ПОРАДИ ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА РАБОТА ИМА ПОТРЕБА ОД ВРАБОТУВАЊЕ НА:
- МОНТЕРИ ЗА ГИПС КАРТОН СО РАБОТНО ИСКУСТВО . ( ПОЖЕЛНО СО Б КАТ. )
Испратете Ваше CV на . e-mail: [email protected]
Кон.тел. 078 313 420 Аце
078 221 839 дир.Горан
канцеларија 02 3172 750
Со почит Техноимпекс .
Техноимпекс
023172750
Leaflet
To the top