Published: Aug 12 2015 12:39

Se bara kukna pomosnicka

Published: Aug 12 12:39
Views: 69
Семејство има потреба од вредна, динамична и коректна личност која ќе се грижи за одржувањето на домаќинството. Основни работни задачи: Чистење, Средување/Раскренување, Перење и Пеглање.
Кандидатите да испратат смс на 077 50 88 50 или емаил на [email protected] со следните податоци:
1. Име и Презиме
2. Место на Живеење
3. Семејна состојба
4. Место на живеење
5. Искуство (доколку имате)
6. Возраст
7. Плата
и контакт информации.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information