Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Дом за стари лица

0 MKD

Hiring for a job by: Дом за стари лица 05 Oct 07:39 Delete, Edit or Renew Your Ad
Дом за стари лица има потреба од персонал за работа за неопределено време:
a. Физиотерапевт (машко или женско лице) кој ќе работи од 07:00 – 15:00 часот од Понеделник – петок со редовна почетна плата
20 000 денари. Се работи само прва смена + пријавување и осигурување. Со работа се почнува од 01.11.2020 г.
b. Медицински сестри со државен испит и лиценца за работа. Се работи во смени: дневна смена од 07:00 – 19:00ч. и ноќна смена од 19:00 – 07:00ч. со 2 слободни дена. Се работи 15 дена и 15 дена сте слободни. Имате редовна плата од 25 000 денари + пријавување. Со работа се почнува од 01.11.2020 година.
c. Негователи / ки со работа во смени. Дневна: 07:00 – 19:00ч.
Ноќна од 19:00 – 07:00ч. со 2 дена слободни. Работите 15 дена и 15 дена сте слободни. Со редовна плата од 18 000 денари + пријавување. Со работа се почнува од 01.11.2020г.
Дом за стари лица
078/412-040 076/440-091 075/501-998
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information