Published: Apr 11 2022 01:30

Se vrabotuva iskusna shivacka

Published: Apr 11 01:30
Views: 1555
Вработуваме!
Искусна шивачка со работно искуство и докажан висок квалитет на работата (кандидатите со препораки имат прeдност)
Заинтересираните може да се јават на следниот број 070-346-066 или да не' контактираат на нашата мејл адреса: mcoutureofficial@yahoo.com

Ве очекуваме
Тимот на M Couture
*********************************************************
Punësojmë !
Rrobaqepëse me përvojë pune dhe me cilësi të lartë të punës (kandidetët me rekomandime kanë përparsi)
Të interesuarit mund të lajmërohen në numrin 070-346-066 ose të na kontaktojnë në adresën tonë elektronike: mcoutureofficial@yahoo.com

Ju presim nga
ekipi M Couture
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information