Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Se baraat instruktorki

Company advertisement Hiring for a job by: Здрамиси 09 Aug 08:48 Delete, Edit or Renew Your Ad
Се бараат инструктори/инструкторки на возраст од 35 до 55 години за работа на неопределено време во центар за обука за презентација на електричен апарат за домашна употреба:
Услови:
Кандидатките/кандидатите треба да имаат завршено најмалку ССС:
-да ги сакаат луѓето;
- професионални;
- организирани;
- сериозни;
- љубезни;
- внимателни;
- комуникативни;
- вреден дел од тимот.

Ве молиме вашето CV со слика да го испратите на следната
адреса: [email protected]
Здрамиси
075 288 528
To the top