Published: Jan 18 2022 05:02

Se bara farmacevt farmacevtka

Published: Jan 18 05:02
Views: 373
Apteka Pentamedika Struga ima potreba od farmacevt/ka ili farmacevtski tehniqar/ka.Obezbeduvame odlicna plata i rabotni uslovi.

Farmaci Pentamedika ne Struge ka nevoje per farmacist/farmaciste ose teknik/e te farmacise.Ofrojme kushte te volitshme per pune dhe rroge te shkelqyeshme.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information