Македонски | Shqip | English |

Se bara medicinska/stomatoloska sestra za rabota

Looking for a job by: Marin 27 Jan 22:09 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Gjorce Petrov, Skopje
Sector : Medical
Се бара медицинска/стоматолошка сестра за работа во стоматолошка ординација. Потребно е кандидатите да имаат положен стручен испит.
Пожелно е да се има познавање на работа со компјутери.

Телефон за контакт: 075/ 374376
Достапност за информации: од 12:00 до 14:00 часот
There are no visited ads
To the top