Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

RABOTA NA BENZINSKA PUMPA

Hiring for a job by: ELS VENERAS 22 Nov 11:57 Delete, Edit or Renew Your Ad
Leaflet
ВЕНЕРАС Посредички и Образовни услуги

Запознаете се и вие со услугите на нашата компанија 🤝✒

●Подговтовка и и проверка на целосна документација за Летна/Зимска работа за студенти во Германија
( едукациска размена )

●Подготовка и проверка на целосна документација за барање национална Виза од Германска амбасада
( вработување во Германија со Македонски пасош )

●Приклучок кон семејство во Германија
( подготовка на целосна документација до Виза )

●Помагање при организација на смештај

●Пренаменување на работа Виза кон друг работодавец.

●Правна помош во Германија преку познато Германско адвокатско друштво

______________________________________________

#ФилијалаШтип - ВЕНЕРАС:

ул.Кирил и Методи бр. 54 Штип
[email protected]
0038978/361-923
___________________________
Оддел за помош при организација при смештај во СР. Германија
[email protected]
32/260-099

#ФилијалаСкопје - ВЕНЕРАС И ЕЛС ГРОУП:

ул.Рајко Жинзифов бр.30
[email protected]
0038978/361-924
___________________________
Оддел за студенти
0038974/230-394
[email protected]@yahoo.com
___________________________
Оддел за Маркетинг
[email protected]
0038974/230-393
___________________________
Оддел за решавањe спор во СР. Германија
[email protected]
ELS VENERAS
Leaflet
To the top