Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Se bara magacioner

Company advertisement Hiring for a job by: Gabi Mitevska Klever 29 Nov 10:14 Log into the company to make changes
Leaflet
Advertised by
Store
Sector
Other
КЛЕВЕР-МК има потреба од вработување на магационери. Потребни квалификации:
- средна стручна спрема
- пожелно е искуство во работа во магацин
Gabi Mitevska Klever
КЛЕВЕР-МК во своето десетгодишно постоење врз база на овие факти ја изгради деловната стратегија-водење максимална грижа за потребите на клиентите од сите аспекти.Компанијата има стабилен и динамичен раст и стана афирмиран бренд на македонскиот простор токму заради следењето на пробирливите барања на пазарот,решавањето на дилемите на клиентите околу соодветен избор на материјали,остварувајќи деловна соработка со реномирани глобални брендови од оваа област со цел во секое време да има најквалитетна понуда на канцелариска опрема на нашиот пазар.Располага и со сопствена производна линија за регистратори и папки како стандардна продукција и производство пп специјална нарачка и дадени спецификации.
Visit our store page
Dime Anicin 10 Show on the map
3298699
https://www.klever.com.mk.
Gabi Mitevska Klever
3298699
Leaflet
To the top