Македонски | Shqip | English |

Sted Komerc Skopje bara rabotnici

Company advertisement. Hiring for a job by: STED KOMERC SKOPJE 28 Jan 12:31 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Gazi Baba, Skopje
Sector : Other
Претпријатие за одржување хигиена Стед Комерц има потреба од :

10 машки општи работници ( хигиеничари ) за работа во елитен објект.
-со и без работно искуство до 40 годишна возраст.
-способност за работa на висина( скали,скелиња,корпа од возило)
-возачка дозвола Б категорија и искуство за возење.
-добра плата ( не минимална )
-познавање на јазик


10 женски хигиеничарки
-за работа како хигиеничарки на елитни објекти во Скопје
-со и без работно искуство до 40 годишна возраст
-брзи,вредни и ефективни за работа
-добра плата (не минимална)
-познавање на јазик
There are no visited ads
To the top