Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

David Konsalting Group

Company advertisement Hiring for a job by: Давид 2012 09 Feb 19:08 Delete, Edit or Renew Your Ad
Advertised by
Private
Location
Skopje
Sector
Other
Нашата компанија Ви нуди една поинаква ,
комплетна консалтинг услуга која помеѓу другото ,
ги гарантира и средствата со кои располагате и би сакале да ги вложите . ( за да не дојде до недоразбирање веднаш да потенцирам дека средствата не ни ги давате нам на никаков начин туку тие се кај Вас и само Вие си располагате со нив ) . Имено , со нас потпишувате само договор за соработка па во согласност со средствата со кои располагате и сте спремни да ги вложите ние Ви изготвуваме бизнис план . Ние Ви го гарантираме секој денар што ќе го вложите само доколку одите по планот што сме го подготвиле ( без никакви додатоци или извадоци ) . Ние ја водиме целата работа , а од самиот почеток е предвиден секој трошок кој на почеток неминовно го има , а во исто време предвидена е и заработката која што варира во зависност од бизнисот што би го работеле а тој пак секако зависи најмногу од тоа колку сте Вие спремни или колку сте во можност да вложите . Нам во никој случај не ни се плаќа ништо однапред (па дури не ја наплаќаме ниту изработката на бизнис планот) . Се обврзуваме да ја водиме целата работа која почнува буквално од нула и единствен начин да ние заработиме , или ако сакате услов за ние да заработиме е таа работа или тој бизнис да биде што е можно поуспешен од едноставна причина што нашата заработка е изразена во % кој го земаме исклучиво од заработката ( не од целокупниот обрт на средствата или од матерјалниот трошок , исклучиво од заработката која што е предвидена како на краток , така и на долг рок ) . Притоа се обврзуваме дека во одреден временски период ( секако во зависност од бизнисот што би го работеле ) ако постои било каков минус на средствата што Вие сте ги вложиле , истиот во целост , веднаш и без одлагање да Ви го надокнадиме .
За повеќе информации можете да не контактирате на
072/320-808 или 072/320-807 ...
Давид 2012
072/320-808
Leaflet
To the top