Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Restoran vo Avtokomanda ima potreba od kelneri/ki

Company advertisement Hiring for a job by: СТОП ЕНД ГО СТЕЈШН ДООЕЛ 15 Aug 13:54 Delete, Edit or Renew Your Ad
СТОП ЕНД ГО СТЕЈШН ДООЕЛ
Leaflet
СТОП ЕНД ГО СТЕЈШН Ресторанот во Автокоманда има потреба од келнери/ки.
Ресторанот се наоѓа во склоп на бензиската пумпа на Макпетрол.
Тел. за контакт:Горан 075 305 405
Илија 076 344 489
СТОП ЕНД ГО СТЕЈШН ДООЕЛ
Leaflet
To the top