Published: Mar 08 2021 02:40

SE NUDI RABOTA NA SANK ZA DVE LICA

Published: Mar 08 02:40
Views: 1
РАБОТНА ПОЗИЦИЈА:
РАБОТА ВО ШАНК - 2 ЛИЦА

Лицата треба да бидат со: минимум средно образование, подготвени за тимска работа со и без работно искуство.
Работниот однос е на неопределено време и се одвива во три смени. Доколку сакате да работите во мултикултурна средина, да учите и напредувате, Вие сте личноста која ја бараме.

Локалот се наога на Автопатот Е75 (Катланово), превоз и храна е обезбедено.

Тел.контакт :070/279-183
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
1
070/279-183

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information