Company ad Published: Dec 08 2020 04:07

ЛЕВЕЛ 7 - ВРАБОТУВАЊЕ - " Агент за недвижности"

Published: Dec 08 04:07
Views: 187
ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности поради креирање на тим за исполнување на поставени цели има потреба од мотивирана личност за исполнување на работна позиција - " Агент за недвижности"

Кратко резиме:
Бараме личност со високи морални и професионални вредности која ќе има можност да работи во професионално опкружување каде што со своето присуство и активност позитивно ќе влијае во тимот и остварување на поставените цели на ЛЕВЕЛ 7.

Краток опис на работна позиција:
- Интерни одговорности и задачи
- Одговорности кон клиенти
- Комуникација, презентации и преговарање со клиенти

Потребни квалификации:
- Со или без работно искуство во областа (без искуство ќе се смета за предност)
- Добри комуникациски и преговарачки вештини,
- Самоиницијативност
- Деловност и аналитички способности
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Општо познавање на: Microsoft Office, Internet
- Основно познавање на англиски јазик
- Возачка дозвола Б – категорија (активен возач)

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведните услови и имате желба заедно да ја креираме нашата приказна, Ве молиме аплицирајте на следната маил адреса:
kariera@level7.mk
.........или на долунаведениот линк.........


Напомена:
- Tелефонски јавувања не се земаат во предвид.
- На интервју ќе бидат повикани исклучиво селектирани кандидати врз основа на испратените апликации.
Link description

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
Visit our store page

ул. Петар Поп Aрсов бр. 40-1/10

071304242

https://www.level7.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information