Македонски | Shqip | English |

Taksisti

Hiring for a job by: saso 27 Jan 17:41 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Gazi Baba, Skopje
Sector : Transport and Distribution
Реномирана такси компанија НАШЕ ТАКСИ нуди вработувања за таксисти,постојат повеќе начини и можности за успешни вработувања...избор за работа со постари и НОВИ возила...
There are no visited ads
To the top