Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

SE BARA VOZAC SO E KATEGORIJA , MK DOKUMENT

Company advertisement Looking for a job by: Filipovski Trans 22 Nov 09:52 Delete, Edit or Renew Your Ad
Leaflet
Реномирана транспортна компанија, Филиповски Транс , има потреба од професионален и одговорен возач за меѓународен транспорт на релација МК-ЕУ и обратно.

Потребни квалификации:
- работно искуство во областа,
- Возачка дозвола од Е категорија,
- Лиценца за возач,
- Електронска возачка картица.

Лични вештини и способности:
- Професионалност и одговорност,
- Лојалност,
- Флексибилност,
- Енергичност,
- Снаодливост,
- Упорност.

Познавање на Англиски или Германски јазик ќе се смета за предност.

Аплицирајте на: 078/420 868
Лице за контакт: Perica

Filipovski Trans
078420868
Leaflet
To the top