Македонски | Shqip | English |

Se nudi rabota za gotvac/ka vo restoran vo Zagreb

Company advertisement. Hiring for a job by: Pivnica i Pivovara Mlinarica 06 Jun 14:36 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Location: Skopje
Sector : Work Abroad
Се бара готвач/ка за сезонска работа во ресторан во Загреб со Балканска кујна. Потребен е работник со искуство, брзина, одговорност и способност за тимска работа.

Осигурување и сместување вклучено.
Плата 1300 ЕУ.
There are no visited ads
To the top