Company ad Published: Jan 15 2022 07:44

вртлар/хортикултурен работник / градинар

Published: Jan 15 07:44
Views: 1556
ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПОТЕНЦИЈАЛНИ РАБОТНИЦИ:

Работно место:
Хортикултурен работник / градинар/вртлар

Работата се врши во Истра и Кварнер-(Хрватска)- Ровињ, Пореч, Вршар, Умаг, Новиград, Крк, Цриквеница

Терминот за почнување со работа е од 01.03.2022. до 31.10.2021. (или по договор).

Опис на работата на вртлар:
• комплетна грижа за растенијата: садење, плевење и копирање цветни леи и грмушки, ѓубрење, лекување на растенија од болести и штетници итн.
• гребење зелени површини
• рачно и моторно кастрење на жива ограда, големи и мали грмушки, отстранување на суви и заболени гранки, кастрење на дрвја, отстранување на заболени, отстранување на трупците
• косење трева со самоодни и тракторски косилки, тримери
• инсталација и сервис на системи за наводнување
• други комунални работи
--------------------------------------------------------------------------
Секој работник со редовните примања му следува осигурување
-бесплатен смештај во близина на работното место
-два оброци дневно му следуваат.
Сместување- приватни домови со (двокреветни, трокреветни и четирикреветни соби).

Оброкот-два топли оброци дневно(во ресторан).

Плата сите вработени се плаќаат од саат нeтo:
***редовни работни часови-23kn/h
***прекувремени саати -27kn/h
*****NETO!!!*****
(сите часови редовно се исплаќаат на 15ти следниот месец. Работникот е пријавен на пензиско и здравствено осугурување од првиот до последен ден).

Можност за прекувремена работа.

За заинтересираните кои немаат хрватски документи поднесуваме молба за одобрување ДОЗВОЛА ЗА ПРЕСТОЈ И РАБОТА ВО ХРВАТСКА.
*****Ве молиме имајте предвид дека вработувањето се врши без агенции и посредници*****
Потпишувате договор директно со работодавецот.

Заинтересовани нека нас контактирају електронски на:

- viber/whatsapp tel.br.: +381 65 570 59 13 Александра
- nikola.vucenovic@rus.hr
Link description

Rijecki Usluzni Servis D.O.O

Rabota vo stranstvo
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information