Македонски | Shqip | English |

Se izdava stan vo Bitola

For rent by: aleksi 07 Jun 15:01 Delete, Edit or Renew Your Ad
Rent Price:

-

Number of rooms: 2,5
Address: ul Sisak br 43
Area: 35 m2
Location: Bitola
Се изнајмува стан на улица Стерјовски Ѓорѓи - Џоџа во близина на новиот пазар .Станот е комплетно опремен , има клима и интернет .
Цена по договор
There are no visited ads
To the top