Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Kapital apartman vo UZ 15 korpus 26mkv

16 500 EUR

Company advertisement For sale by: Агенција за недвижности Капитал Охрид 07 Feb 14:00 Log into the company to make changes
Агенција за недвижности Капитал Охрид
070-388-844
Leaflet
From
Store
Number of rooms
Address
Area
Location
Ohrid
Шифра 10 828

Ексклузивна понуда:

Апартман во Охрид, во урбана заедница 15ти Корпус, во непосредна близина на Нептун.

Површина на апартман 26 мкв. Кат приземје. Ориентација југ-исток. Паркинг.

Распоред: приемна соба, предсобје, кујна со трпезарија и бања.

Апартманот е во одлична состојба. Се наоѓа во зграда новоградба.

Одличен избор за туристички потреби, мало семејство или самци.

Агенцијата поседува ексклузинвно право за продажба на овој недвижен имот.

Погледнeте ја нашата понуда на веб страната:
www.kapitalohrid.mk

Контакт е-маил:
[email protected]

Контакт телефони:
070/388-844
078/232-047
046/505-711
Агенција за недвижности Капитал Охрид
Посредување при купување, продажба и изнајмување на недвижен имот; Пред договор, Главен договор; Катастарска документација; Приватизација на градежно земјиште; Административни услуги.
Visit our store page
ТЦ Амам локал 029 - Охрид Show on the map
070-388-844
https://www.kapitalohrid.mk
Агенција за недвижности Капитал Охрид
070-388-844
Leaflet
To the top