Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

PREKRASNI STANOVI VO AERODROM KAJ CAPITOL MALL

Company advertisement For sale by: Квалитет - Пром 27 Jun 09:06 Delete, Edit or Renew Your Ad
Направете чекор напред во вашиот живот !!!
Подигнете го квалитетот на вашето живеење !!!
Прекрасни станови во срцето на Аеродром, до Капитол Мол...

Веднаш вселиви станови од различни типови
Останати квадратури:
47 м2 со 1 спална соба, тераса.. 1 кат
48 м2 со 1 спална соба, тераса.. 5 кат

Врвен квалитет за модерно домување со највисок степен на енергетска ефикасност...
Надворешен зид 40 см, алуминиумска фасадна столарија со трослојно термопан стакло, трослоен паркет 1 класа, италијански плочки и врати, ексклузивна санитарија, галантерија "Roca", чешми „Grohe“, гаражни паркинг места и подрумски простории...

Имотен лист... посредување за добивање на хипотекарен станбен кредит во сите банки..

Најсигурниот пат до Вашиот нов дом Квалитет - Пром ДООЕЛ Куманово и Баустатик ДООЕЛ Скопје

Контакт тел. 075/295-244; 02/5200-413
www.kvalitet-prom.com.mk
Квалитет - Пром
075/295-244
To the top