Company ad Published: Dec 01 2022 11:38 Now viewing: 1

Stanovi Aerodrom vo Porta Superium od 44m2 do 82m2 vo gradba

EUR

Published: Dec 01 11:38
Views: 3990
Now viewing: 1
Комплексот “PORTA SUPERIUM” е лоциран на бул. 3-та Македонска Бригата во населба Аеродром, во непосредна близина на Агенцијата за Храна и Ветерина, како и Средното Училиште ”Димитар Влахов”. Сместен на самата граница помеѓу Општина Аеродром и Општина Центар, овозможува брза и лесна комуникација со централното градско подрачје, па така до Плоштад Македонија е одалечен само 2км., додека пак Железничката станица се наоѓа веднаш до локацијата. Од источната страна има директен пристап кон Општината Аеродром која овозможува голем број на рекреативни, социјални и културни содржини. Инфраструктурно е поврзана со две градинки и две основни училишта, со неколку средни училишта, со Поликлиниката “Јане Сандански”, голем број на рекреативни паркови, маркети, ресторани и кафулиња.

* ДОСТАПНИ СТАНОВИ ВО ЗГРАДА 1, 2, 3 и 4

ЗГРАДА 1
ВЛЕЗ 1
40м2 кат 6 бр.25
66м2 кат 3 кон булевар бр.4
66м2 кат 3 кон булевар бр.5
45м2 кат 10 кон булевар бр.52
67м2 кат 10 кон булевар бр.54
ВЛЕЗ 2
40м2 кат 11 позади ориентиран бр.65
46м2 кат 12 позади ориентиран бр.74
39м2 кат 13пк. позади ориентиран бр.81
46м2 кат 13пк. позади ориентиран бр.82
66м2 кат 6 кон булевар ?
56м2 кат 13 кон булевар
40м2 кат 12 ориентиран позади

ЗГРАДА 2

41м2 кат 13пк кон булевар
40м2 кат 12 позади ориентиран
40м2 кат 6 позади ориентиран
90м2 кат 6 кон лисиче ориентиран
90м2 кат 10 кон лисиче ориентиран
57м2 кат 10 кон зграда 4 ориентиран
42м2 кат 10 кон булеварот ориентиран

ЗГРАДА 3
Влез 1
64м2 кат 4 кон зграда 4 бр.5
49м2 кат 4 кон зграда 4 бр.7
49м2 кат 9 кон зграда 4 бр.47

ВЛЕЗ 2
66м2 кат 11пк. кон центар бр.78
64м2 кат 8 кон зграда 4 бр.51
65м2 кат 8 кон зграда 4 бр.52
64м2 кат 9 кон зграда 4 бр.62

ЗГРАДА 4
ВЛЕЗ 3
46м2 кат 6 кон лисиче бр.24
47м2 кат 8 кон лисиче бр.40
47 кат 6 кон лисиче бр.24 ???
47м2 кат 10 кон лисиче бр.56
45м2 кат 11пк кон лисиче бр.64
64 кат 4 кон зграда 3 бр.5
49м2 кат 10 кон зграда 3 бр.55
ВЛЕЗ 4
42м2 кат 5 кон лисиче бр.21
67м2 кат 6 кон лисиче бр.23
57м2 кат 8 кон лисиче бр.53
48м2 кат 4 кон зграда 3 бр.3
42м2 кат 4 кон зграда 3 бр.6
64м2 кат 5 кон зграда 3 бр.19
64м2 кат 8 кон зграда 3 бр.51
42м2 кат 10 кон зграда 3 бр.70
66м2 кат 11пк. кон лисиче бр.78
64м2 кат 5кат кон зграда 3 бр.18
48м2 кат 10 кон зграда 3 бр.69
41м2 кат 11пк. кон зграда 3 бр.82
41м2 кат 11пк. кон зграда 3 бр.83
64м2 кат 11пк. кон зграда 3 бр.85

цена: 1390евра м2 со вклучен ддв
1% ПРОВИЗИЈА

******** КОНТАКТ 075 923 242
Во секој од објектите, се проектирани посебни влезови и комуникациски јадра во однос на фукцијата, па така има поседни влезови за деловниот дел, а посебни за станбените делови. Паркирањето е решено како едeн интегрален простор за целиот комплекс. Пристапот кон минус нивоата е предвиден од три страни со што се олеснува комуникацијата на голем број на возила. ПАРКИНГ МЕСТО 7000евра
Зградата 1 и 2 се ориентирани кон бул. 3-та Македонска Бригада, каде приземјето, првиот и вториот кат се интегрални (споени)
Link description

GLOBAL PROPERTY

ГЛОБАЛ ПРОПЕРТИ 
КОМПАНИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНОСТИ.
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

ГЛОБАЛ ПРОПЕРТИ 
КОМПАНИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНОСТИ.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information