Македонски | Shqip | English |

Stan vo Avtokomanda

For sale by: Марјан 04 Oct 18:50 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

52 000 EUR

Number of rooms: 3
Address: Автокоманда
Area: 56 m2
Location: Gazi Baba, Skopje
Се продава стан во Автокоманда, стамбена површина 56m2 плус 2 тераси 6m2 и подрум 12m2. Станот е со централно греење. Истиот е погоден и за деловни простории.
Со чист имотен лист.
There are no visited ads
To the top