Company ad Published: Sep 15 2021 01:08

Stanovi vo gradba vo nova zgrada

EUR

Published: Sep 15 01:08
Views: 257
Se prodavaat stanovi vo gradba so odlicen kvalitet i cena vo koj mozete da se uverite na lice mesto, gotovi do maj/juni 2022 god.Stanovite se naogaat vo nas.Gjorce Petrov vo blizina na Opstina Gjorce Petrov Skopje.Stanovite imaat i parking prostor koj e rasporeden na 3 nivoa.Raspolagame so slednive kvadraturi:
40,72m2, 40,91m2,44,34m2, 46,98m2, 47,73m2, 50,19m2 i 72,34m2.
Za podetalni informacii pobarajte ne na tel: 078-340-782.
Link description

Простор агенција за недвижности

 ПРОСТОР професионална Агенцијата за недвижности, која постои повеќе од 10 год. Формирана е далечната 2006 год. во Струмица,
а сите овие години се градеше и надградуваше со својот професионален тим на чело со искусни и високопрофесионални менаџери.
    Во текот на професионалното работење, а се со цел да ги задоволи желбите и потребите на своите клиенти, Агенцијата ПРОСТОР
пред 1 година отвори подружница и во Скопје, и ја прошири соработката со многу агенции низ цела Македонија.
    Основната дејност на Агенцијата за недвижности ПРОСТОР , се продажба и изнајмување на недвижнини на цела територија на Макеоднија
и пошироко, и тоа на куќи, станови, деловен простор, плацеви, земјишта и др.
   Со почит,
    Агенција за недвижности ПРОСТОР
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

 ПРОСТОР професионална Агенцијата за недвижности, која постои повеќе од 10 год. Формирана е далечната 2006 год. во Струмица,
а сите овие години се градеше и надградуваше со својот професионален тим на чело со искусни и високопрофесионални менаџери.
    Во текот на професионалното работење, а се со цел да ги задоволи желбите и потребите на своите клиенти, Агенцијата ПРОСТОР
пред 1 година отвори подружница и во Скопје, и ја прошири соработката со многу агенции низ цела Македонија.
    Основната дејност на Агенцијата за недвижности ПРОСТОР , се продажба и изнајмување на недвижнини на цела територија на Макеоднија
и пошироко, и тоа на куќи, станови, деловен простор, плацеви, земјишта и др.
   Со почит,
    Агенција за недвижности ПРОСТОР

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information