Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

NOVI STANOVI VO GRADBA ILINDEN

640 EUR

Company advertisement For sale by: ВЕРТИКАЛ Недвижности 26 Dec 13:17 Log into the company to make changes
ВЕРТИКАЛ Недвижности
070379633
Leaflet
Ad type
For sale
Advertised by
Store
Number of rooms
Area
Шифра 11723

Одличен избор на станови во досега најголемиот станбено-деловен комплекс во Општина Илинден.

“Комплексот Илинден” е составен од 3 згради со 170 станбени единици , 1900 м2 деловен простор , гаражни места на ниво -1 и паркинг околу самите згради .

Во станбениот комплекс Илинден исклучително внимание е посветено на квалитетот на вградните материјали. Во изработката на внатрешните преградни ѕидови како и за надворешната ѕидарија се користат цигли од реномираниот производител Wienerberger и 4 сезонска пвц столарија се во интерес да се обезбеди А класа енергетска ефикасност која ќе Ви заштеди до 6 пати повеќе енергија и пари.

Локацијата на станбениот комплекс Илинден ја нуди достапноста на важни точки на интерес со акцент на потребите на модерното семејство, односно најмладите:

• Детска Градинка „Гоце Делчев“
• Основно училиште „Гоце Делчев“
• Основно училиште „Браќа Миладиновци“
• Средно училиште „Илинден“

Парковите и зеленилото создадено за детската игра се на само чекор од вас, како и црквата Константин и Елена, повеќе експозитури на банки, пошта и неколку поголеми маркети.

Со цел да им овозможи на нашите купувачи оптимални и олеснителни услови при купување на стан, инвеститорот има склучено договор со сите банки обезбедувајќи најмали каматни стапки и најмало учество.

Нудиме најниска цена во регионот !!!
640 eur/m2 !!!

Расположливи квадратури:

44,5 m2
53 m2
63 m2
70,5 m2
88,5 m2
92,7 m2
94,4 m2
107,7 m2
112,8 m2
131,7 m2

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ: 070 379 633
ВЕРТИКАЛ ЛИВИНГ Недвижности Скопје
ВЕРТИКАЛ Недвижности
Друштво за услуги ВЕРТИКАЛ ЛИВИНГ ДООЕЛ Скопје
Visit our store page
Show on the map
070379633

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ !!!

ВЕРТИКАЛ Недвижности
070379633
Leaflet
To the top