Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

STANOVI BISI KARPOS

1 300 EUR

Company advertisement For sale by: Биси 24 Feb 15:26 Log into the company to make changes
 Биси
Stanovi vo BISI KARPOS TOP LOKACIJA 0 МКД
Premium delovni prostorii 0 МКД
STAN VO CENTAR TOP LOKACIJA 64m2 1 250 ЕУР
Premium delovni prostorii 0 МКД
Станови во ПРВИОТ ПРЕМИУМ станбено-деловен комплекс во Македонија🇲🇰
БИСИ КАРПОШ се наоѓа на ТОП локација на ул.Лондонска во Тафталиџе 1!

-ПРВ станбено-деловен комплекс со УЛТРАМОДЕРЕН ДИЗАЈН изведен од ТРИ типа на фасади (вентилирачка, структурално-стаклена и демит)!

-ПРВА комерцијална градба на станови со СТАКЛЕНИ ЅИДОВИ и прозори со НАДСТАНДАРНИ ДИМЕНЗИИ на отвори со ТРОСЛОЈНО стакло SAINT GOBAIN и алуминиумски систем ELVIAL XCLUSIVE 86i со неверојатна топлотна изолација (Ug 0.6)!

-ПРВ станбен комплекс со надворешна термоизолација од 10 см и вентилирачка фасада изведена со алуминиумска подконструкција и најквалитетен италијански композитен материјал LAMINAM! #MarbleEffect #WoodEffect

-Екста безбедносни огради на сите балкони и високи прозори (француски тераси) од ламинирано 5.5.1 стакло со хромирана алуминиумска шина и ракохват!

-ПРВА зграда со ШЕСТ(6) ПРЕМИУМ лифтови од најпознатиот светски производител SCHINDLER!
-ПРВ станбен објект вo Македонија со ДВОСТРАНА изолација KNAUF DECIBEL помеѓу станови!

-ПРВА станбена зграда со ДУПЛИ безбедносни врати на секој кат! Највисок безбедносен систем на домовите со 50 камери и 24 часа обезбедување!

-ПРВА зграда во Македонија БЕЗ БЕЛИ ХОДНИЦИ! Подовите и ѕидовите на ходниците на СИТЕ КАТОВИ ќе бидат обложени во комбинација на МЕРМЕРНИ ПЛОЧКИ, 3Д ТАПЕТИ и ДРВЕНИ ПАНЕЛИ!

-Сопствено ПОДНО ГРЕЕЊЕ во сите станови од најпознатиот бренд ELEKTRA!

-НАДСТАНДАРНИ надворешни безбедносни врати од 220см со дополнителна звучна изолација и ДВЕ брави за највисока заштита!

-Внатрешни ЦПЛ ланимирани масив врати со 3Д облоги на крило и италијански оков. Со вградена камена волна за дополнителна звучна изолација!

-ПРВА класа на шпански плочки и санитарија ROCA и GROHE!

-ПРВА зграда во Македонија со 1 класа на ТРОСЛОЕН паркет (60 евра/м2) во сите домови!

-Ексклузивна електрична галантерија од реномираниот производител LE GRAND од Франција!

-Инсталација на најнова технологија на ВИДЕОФОНИЈА во секој стан со дигитални 10”TOUCH DISPLAY!

Побарајте го ВАШИОТ ДОМ во најубавата и најквалитетна зграда во Скопје!

цена: 1250-1450 евра/м2

инфо: 078 332 898

*ПДФ каталог со сите информации за 12 типа на станови можете да симнете на:
www.bisi.mk
Биси
Продажба на станови
Visit our store page
Show on the map
077-717-592
Биси
078 332 898
 Биси
Premium delovni prostorii 0 МКД
DELOVNI PROSTORII BISI KARPOS 0 МКД
Stanovi vo BISI KARPOS TOP LOKACIJA 0 МКД
DELOVEN PROSTOR VO CENTAR TOP LOKACIJA 64m2 1 250 ЕУР
To the top