Company ad Published: Apr 21 2018 04:05

AERODROM TC BISER STAN SO EXTRA CENA

Published: Apr 21 04:05
Views: 73
Se prodava stan od 95m2 4 soben +4m2 podrum na 1 kat so parno i lift cena 75 000 evra sifra 2042 kon tel 070-546-378,078-221-492,02-31-65-367 Link description

UNIVERZUM

Универзум Недвижности е позната фирма на пазарот на недвижности,  датира од 1989 година, која е основана во Скопје. 
Како агенција постоиме многу од дамна, активни сме на пазарот за недвижнини повеќе од 27 години.
Ние се занимаваме со продажба изнајмување, посредување на недвижен имот на куќи, станови, плацеви во земјата и странство. 
Во нашиот асортиман  може да принајдете станови низ различни локации на Скопје. Моментална понуда на станови за продажба која ја издвојуваме се:

- нови станови во Синѓелик
- стан од 121м2 во Градски зид
- стан од 90м2 во центар до собрание на РМ
- стан од 114м2 во центар на улица Македонија
- стан 47м2 во рампа Кисела вода

Нашата мисија е наједноставно огласување на понудата и побарувачката на недвижнини на пазарот, со наша помош да дојдете со недвижноста која ја посакуватре. 
Ние како агенција за недвижности се стремиме, на нашите клиенти да им ги доловиме моменталните актуелни цени кои се движат на пазарот на недвижнини. 
Од наша страна ќе добиете увид на комплетна документација за недвижноста која ја купувате.  Нашето долготрајно искуство како пионери на пазарот на недвижни Вам Ви гарантира сигурност при вложување. 
Со нас, може да бидете безбедни дека сте го направиле вистинскиот избор за Вас. 
Покрај тоа што сме најдобра агенција за недвижности, ние поседуваме и два луксузни автубуси за патување и тури на патници во државата и странство. 
Посредуваме и при авио билети за сите дестинации во светот. 
Нашата продавница на Pazar3.mk, изобилува со голем број на огласи. Сигурно ќе го пројадете вашиот стан кој одговара спрема вашиот буџет и вашите реални потреби. 
Становите кои ние ги продаваме и посредуваме при недвижности се детално избрани и прегледани од страна на нашите агенти, и истите се со чиста документација и прегледност. 

Ве очекуваме за заедно да го направиме вистинскиот избор за Вас!
Visit our store page
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Универзум Недвижности е позната фирма на пазарот на недвижности,  датира од 1989 година, која е основана во Скопје. 
Како агенција постоиме многу од дамна, активни сме на пазарот за недвижнини повеќе од 27 години.
Ние се занимаваме со продажба изнајмување, посредување на недвижен имот на куќи, станови, плацеви во земјата и странство. 
Во нашиот асортиман  може да принајдете станови низ различни локации на Скопје. Моментална понуда на станови за продажба која ја издвојуваме се:

- нови станови во Синѓелик
- стан од 121м2 во Градски зид
- стан од 90м2 во центар до собрание на РМ
- стан од 114м2 во центар на улица Македонија
- стан 47м2 во рампа Кисела вода

Нашата мисија е наједноставно огласување на понудата и побарувачката на недвижнини на пазарот, со наша помош да дојдете со недвижноста која ја посакуватре. 
Ние како агенција за недвижности се стремиме, на нашите клиенти да им ги доловиме моменталните актуелни цени кои се движат на пазарот на недвижнини. 
Од наша страна ќе добиете увид на комплетна документација за недвижноста која ја купувате.  Нашето долготрајно искуство како пионери на пазарот на недвижни Вам Ви гарантира сигурност при вложување. 
Со нас, може да бидете безбедни дека сте го направиле вистинскиот избор за Вас. 
Покрај тоа што сме најдобра агенција за недвижности, ние поседуваме и два луксузни автубуси за патување и тури на патници во државата и странство. 
Посредуваме и при авио билети за сите дестинации во светот. 
Нашата продавница на Pazar3.mk, изобилува со голем број на огласи. Сигурно ќе го пројадете вашиот стан кој одговара спрема вашиот буџет и вашите реални потреби. 
Становите кои ние ги продаваме и посредуваме при недвижности се детално избрани и прегледани од страна на нашите агенти, и истите се со чиста документација и прегледност. 

Ве очекуваме за заедно да го направиме вистинскиот избор за Вас!
33 br 5 023165367 070-546-378

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information