Company ad Published: Aug 09 2022 01:12

Dvosobni i trosobni stanovi vo Karpos i Taftalidze

Published: Aug 09 01:12
Views: 3728
FOTOGRAFII OD PONUDENITE STANOVI IMA NA WEB STRANATA floks.com.mk

34975-KARPOS 4-60 m2, 3-soben, 2010 gg ( nadgradba ), kompletno namesten, cena - 72.000 evra

34719-TAFTALIDZE 1-zad Li kaficot, 57 m2, 2-soben, 2008 gg, se prodava prazen, cena – 1.550 evra/m2

34697-TAFTALIDZE 1-kompleks Domino, 58 m2, 2-soben, na 8 katso lift, 2019 gg, delumno namesten, cena - 96.000 e ili kompletno namesten - 104.000 evra

34689-KARPOS 4-sproti City mall, 54 m2, 3-soben, na 1 kat, kompletno e renoviran, cena - 75.600 evra

34637-KARPOS 1-kaj centar za stranski jazici, 53 m2, 2-soben, 2005 gg, cena - 85.000 evra

34631-TAFTALIDZE 1-sproti kompleks Makedonija, 66 m2, 3-soben, na 4 kat vo zgrada od 2018 gg so lift, cena - 1.650 evra/m2

34158-KARPOS 4-kulite sproti Specijal, 71 m2, 2-soben, stanot e vo odrzana sostojba, cena - 1.100 evra/m2

Kontaktirajte ne na: 3082-515
Mob: 078/404-900

Za poopsirna ponuda na nedviznosti za prodazba posetete ja prodavnicata na FLOKS-kliknete desno!
Link description

ФЛОКС АГЕНЦИЈА

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk
Visit our store page

Bul.Metropolit Teodosij Gologanov 98/1-12 Show on the map

3082515 078404900 078404909

https://www.floks.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information