Company ad Published: Jul 25 2022 10:00

LEVEL 7 -Nov stan Gorce Petrov Porta Vlae - 41m2

Published: Jul 25 10:00
Views: 818
🎯 ПРОДАЖБА НА НОВ СТАН ВО Ѓ. ПЕТРОВ/ПОРТА ВЛАЕ

📑 Продажба на стан на почетокот на Ѓ.Петров во нова зграда од Пр + 9 + Птк

🌍 Атрактивна локација - веднаш до Порта Влае, зелен пазар, повеќе маркети, поликлиника.


🏢 41м² - Гарсоњера
👉 ориентиран на исток со отворен поглед
👉 5-7-8 кат
🔥 сопствено парно греење
🔺🔻 3 лифта
📑 Лист за предбележување на градба
🚧 рок на вселување: најдоцна до 09/2022 год.

💵 1200 евра/м2 +1% агенциска провизија

👉купопродажба директно од инвеститор
🧑‍💼 можност за купување на становите со станбен кредит во повеќе банки


🕣 - Детални информации и фотографии од станот можете да добиете исклучиво на претходно договорена средба во просториите на ЛЕВЕЛ 7

Резервирајте термин на некои од следниве контакт инфо:
📲 071/ 30 42 42
📧 info@level7.mk
🌐 www.level7.mk

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности
🗺 ул. Петар Поп Арсов бр.40-1/10
( веднаш до Католичка Црква)
Link description

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
Visit our store page

ул. Петар Поп Aрсов бр. 40-1/10

071304242

https://www.level7.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information