Company ad Published: Aug 03 2022 04:53

LEVEL 7 - Novi stanovi vo Vlae

Published: Aug 03 04:53
Views: 3450
🎯 ЛЕВЕЛ 7 - НОВИ СТАНОВИ ВО ВЛАЕ

🏗 Почеток на градба - 02/2022 год.
🚧 Рок на изведба - 16 месеци
🏢 зграда од Пр+2+Птк со вкупно 13 станбени единици

👉 Атрактивна локација во Влае
👉 Станови со одличен распоред
👉 Сувомонтажен систем на градба со одлична изолација - Кнауф Систем
👉 Сопствено греење и ладење со топлински пумпи + подно греење
👉 Смарт контролен систем
🅿️ Паркинг простор
📑 Лист за предбележување на градба


🏦 Понуда на станови за продажба:

👉70м² - со 3 спални соби / 2 бањи
👉72м² - со 3 спални соби / 2 бањи
👉73м² - со 2 спални соби / 2 бањи

🏢 Преостанати се станови на 1 и 2-кат

💵 цена: 1400 евра/м2 - 1480евра/м2
👉 цената е со вклучен ДДВ
👉 + 1% агенциска провизија

🧑‍💼 можност за купување на становите со станбен кредит во повеќе банки

🕣 - Резервирајте термин за детална презентација на понудата во просториите на ЛЕВЕЛ 7:
👉 секој работен ден од 10h -18h
👉 сабота термин по договор

контакт инфо:
📲 071/ 30 42 42
📧 info@level7.mk
🌐 www.level7.mk


ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности
🗺 ул. Петар Поп Арсов бр.40-1/10
( веднаш до Католичка Црква)
Link description

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
Visit our store page

ул. Петар Поп Aрсов бр. 40-1/10

071304242

https://www.level7.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information