Company ad Published: May 26 2022 11:00

Stanovi vo gradba na Vodno

Published: May 26 11:00
Views: 1442
Се продават станови во градба на Водно завршна фаза до крај на декември 2022 година.

1.Деловен простор (стан) на 1 кат од 50м2, ориентација исток-влезен има простор, тоалет, кујна, канцелариски простор, сала за состаноци,тераса.
Цена:1490еур со 18% ддв

2.Стан на 3 кат(подкровје) од 50м2, ориентација исток има влезен простор,тоалет,кујна, дневна соба, спална соба, тераса.
Цена: 1490 еур/м2 со 5% ддв

3. Стан на 3 кат (подкровје и галерија) од 108м2, ориентација запад /исток има влезен простор, бања, кујна, дневна соба, спална соба, тераса, скали, ходник, утилити, бања, спална соба, спална соба, галерија, кровна градина.
Цена: 1490еур/м2 со 5% ддв

Паркинг место - 5000 еур

Шифра: 555/547
Телефон за контакт: 070794009
070375210
Link description
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information