Company ad Published: Aug 09 2022 12:17

Stanovi vo naselba Novo Lisice

Published: Aug 09 12:17
Views: 3015
FOTOGRAFII OD PONUDENITE STANOVI IMA NA WEB STRANATA floks.com.mk

34906-NOVO LISICE-na posledna 5-ka i 15-ka, 55 m2, 3-soben, se prodava kompletno namesten, cena – 78.000 evra

34762-NOVO LISICE-Reonski centar Aerodrom kaj Ramstor, 81 m2, 3-soben, na 2 kat, 2005 gg, delumno namesten, cena - 93.000 evra

34704-NOVO LISICE-Reonski centar Aerodrom, kaj Ramstor, 74 m2, 2-soben, na 2 kat, 2008 gg, lesno se adaptira vo 3-soben, cena - 102.000 evra

34702-NOVO LISICE-Reonski centar Aerodrom kaj OU Aleksandar Makedonski, 73 m2, 3-soben, na 4 kat vo zgrada od 2014 gg so lift, se prodava kompletno namesten, cena - 105.000 evra

34700-NOVO LISICE-sproti FFM, 70 m2, 3-soben, na 1 kat, kompletno e renoviran, cena - 83.000 evra

34688-NOVO LISICE-zad Cucla restoranot, 82 m2, 3-soben, kompletno e renoviran, cena - 90.000 evra

34625-NOVO LISICE-Reonski centar Aerodrom vo blizina na Ramstor, 45 m2, 2-soben, na 4 kat vo zgrada od 2005 gg so lift, delumno renoviran, se prodava so se sto e vgradeno od mebel vo stanot, cena - 67.000 evra

34365-N.LISICE-vo plavo-belite kuli, 78 m2, 3-soben, delumno renoviran, cena - 74.500 evra

33455-NOVO LISICE-do OU Lazo Angelovski, 101 m2, 4-soben, kompletno e renoviran, se prodava kompletno namesten, cena - 1.100 evra/m2

30603-NOVO LISICE-Reonski centar Aerodrom kaj Stopanska banka, 97 m2, 4-soben, na 1 kat, 2013 gg, se prodava so se sto e vgradeno vo stanot od mebel ( kujnata e kompletno opremena ), cena – 1.400 evra/m2 — opcija da se kupi i 8 m2 podrum -3.000 evra i/ili 13 m2 podzemno parking mesto – 6.000 evra

25537-N.LISICE-do OU Lazo Angelovski, 104 m2, 4-soben, na prizemje vo dvor od 110 m2, pogoden za deloven prostor, cena - 105.000 evra

24751-NOVO LISICE-sproti parkot so avionot, 78 m2, 3-soben, stanot e vo odrzana sostojba, cena - 80.000 evra


kontakt: 3082-515
mob: 078/404-900

za poopsirna ponuda kliknete desno vo prodavnicata na floks
Link description

ФЛОКС АГЕНЦИЈА

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk
Visit our store page

Bul.Metropolit Teodosij Gologanov 98/1-12 Show on the map

3082515 078404900 078404909

https://www.floks.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information