Company ad Published: Aug 11 2022 01:06

Stanovi vo Vlae Hrom i Gorce Petrov

Published: Aug 11 01:06
Views: 3880
FOTOGRAFII OD PONUDENITE STANOVI IMA NA WEB STRANATA floks.com.mk

34601-GjORCE PETROV-kaj Sante Plus bolnicata, 103 m2, 3-soben, na prizemje, 2005 gg, do sega nevselen, cena - 87.800 evra

34457-HROM-belite zgradi sproti Tineks market, 128 m2, 4-soben, stanot e renoviran, se prodava namesten, cena - 110.000 evra

34445-HROM-zad SP Planet, 56 m2, 2-soben, na 2 kat, kompletno renoviran, cena - 55.000 evra

34094-GjORCE PETROV-kaj Kokta stadionot, 118 m2, 4-soben, 2019 gg, stanot poseduva + 35 m2 terasa, vo stanot nema podni oblogi, stekeri i prekidaci i sobni vrati, cena - 115.000 evra -- ima opcija da se kupi i podzemno parking mesto od investitorot --

33998-Gj.PETROV-kaj Kokta stadionot, vo gradba, vselivo avgust 2022 g, 90 m2, 4-soben, cena - 850 evra/m2

33633-VLAE-zad furna Maki ( sega Zur mrket ), 80 m2, 3-soben, na 1 kat, 2006 gg, se prodava so se sto e vgradeno vo stanot od mebel, cena - 80.000 evra

33406-GjORCE PETROV-kaj salata Makedonija, 54 m2, 3-soben, na 2 kat vo zgrada od 2021 gg so lift, cena - 50.000 evra -- opcija da se kupi podzemen parking prostor - 2.500 evra --

33219-GjORCE PETROV-kaj Kokta stadionot, vo gradba, vselivo naskoro, 92 m2, 3-soben, na 1 kat, cena – 850 evra/m2 — vo cenata e vkluceno edno podzemno parking mesto —

33188-GjORCE PETROV-vo ruskite zgradi na ul. S. Zora, 85 m2, 3-soben, na 1 kat,kompletno e renoviran, cena – 55.000 evra

30704-G.PETROV-vo ruskite zgradi,85 m2,3-soben, na prizemje,vo odlicna sostojba,cena-55.000e

27243-HROM-sproti Tineks market, 89 m2, 4-soben, na visoko prizemje, kompletno renoviran, se prodava so se sto e vgradeno vo stanot od mebel, cena - 95.000 evra

Kontaktirajte ne na: 3082-515
mob:078/404-900

ZA POOPSIRNA PONUDA KLIKNETE DESNO VO PRODAVNICATA NA AGENCIJA "FLOKS"
Link description

ФЛОКС АГЕНЦИЈА

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk
Visit our store page

Bul.Metropolit Teodosij Gologanov 98/1-12 Show on the map

3082515 078404900 078404909

https://www.floks.com.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Агенција за недвижности ФЛОКС Ви нуди брза, ефикасна и дискретна купопродажба на недвижен имот со поддршка на банките  со кои имаме склучено Договори  и одлична соработка.
Нашиот Тим е сочинет од стручни, динамични и млади личности со долгогодишно искуство.
Ние Ви нудиме во секој момент  ажурирана база на податоци на интернет.
Секојдневно се трудиме да ги исполниме сите желби на нашите клиенти, Ви гарантираме правна сигурност и апсолутна дискреција. 
Истовремено како овластени проценители вршиме проценки на недвижности, транспортни средства, земјоделски земјишта и насади. Нашето долгогодишно искуство, знаење и стручност е неопходно за успешна соработка. Најдобар доказ за тоа се нашите задоволни клиенти. Повелете и уверете се...... 

Контактирајте не на: 
3082-515,  
или на моб: 078/404-900, 078/404-909, 078/404-908
www.floks.com.mk

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information