Company ad Published: Jun 15 2020 09:43

HIT- IZVONREDNI MOZNOSTI STANOVI VO CELO SKOPJE

Published: Jun 15 09:43
Views: 205
СЕ ПРОДАВА
СТАН ОД 76М2 ВО ИНДИВИДУАЛЕН ОБЈЕКТ КАЈ УНИВЕРЗАЛНА САЛА НА ВИСОКО ПРИЗЕМЈЕ, СО 4 ОДДЕЛНИ КОМФОРНИ ПРОСТОРИИ, ДВЕ ТЕРАСИ КОИШТО НЕ СЕ НА ИМОТНИОТ ЛИСТ, ПЛУС ПОДРУМ.
СТАНОТ Е ДЕЛУМНО РЕНОВИРАН.


75000Е

ОСВЕН ТОА,
АГЕНЦИЈА ХИТ ВИ ПРЕПОРАЧУВА

**СТАНОВИ ЗА ПРОДАЖБА

-К.ВОДА 59М2 3собен 2008год парно лифт ... 53000е****

-КАПИШТЕЦ 83М2 12кат 3собен .............. 83000Е***

-К.ВОДА 41м2 2соб приземје ..................39990е

-КАРПОШ 4 51М2 2собен лукс наместен ...52000Е

-АЕРОДРОМ 47м2 5кат 2собен одржан ... 50000е***

-К.ВОДА 57М2 приземје 2,5соб ............... 46000е

-КАПИШТЕЦ 62М2 2,5 соб, 9кат ..........65000е

-ДЕБАР МАЛО 49м2 1кат 2соб нов .......60000е

-АВТОКОМАНДА 63М2 2кат 2,5собен .... 48000е

-***ГАРАЖА-ПОДРУМ 18М2 НОВА ЅИДАНА ВО КИСЕЛА ВОДА, НОВ КОМПЛЕКС, ..... 6000Е***


****НАПОМЕНА - во наведените цени не се вклучени трошоците на товар на купувачот:
-данок на промет
-агенциска провизија 2%
-адвокатски и нотарски трошоци


САМО ВАША,
АГЕНЦИЈА ХИТ 071354619

Link description

AGENCIJA HIT

НЕ СОНУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ, ЖИВЕЈТЕ ВО ДОМОТ ОД ВАШИТЕ СОНИШТА!
АКО СЕУШТЕ СТЕ ВО ПОТРАГА ПО НЕГО, ЧУКАТЕ НА ВИСТИНСКАТА ВРАТА - АГЕНЦИЈА ХИТ Е ТУКА САМО ЗА ТАА ЦЕЛ: УСПЕШНО ДА ГО ЗАВРШИТЕ БАРАЊЕТО.

локација - КИСЕЛА ВОДА РАСАДНИК
САВА КОВАЧЕВИЌ 47Д
071354619
Visit our store page

S.Kovacevik 47D

071354619

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

НЕ СОНУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ, ЖИВЕЈТЕ ВО ДОМОТ ОД ВАШИТЕ СОНИШТА!
АКО СЕУШТЕ СТЕ ВО ПОТРАГА ПО НЕГО, ЧУКАТЕ НА ВИСТИНСКАТА ВРАТА - АГЕНЦИЈА ХИТ Е ТУКА САМО ЗА ТАА ЦЕЛ: УСПЕШНО ДА ГО ЗАВРШИТЕ БАРАЊЕТО.

локација - КИСЕЛА ВОДА РАСАДНИК
САВА КОВАЧЕВИЌ 47Д
071354619
S.Kovacevik 47D 071354619

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information