Published: Aug 20 2015 02:28

Socuvana baraka 74m2 vo Taftalidze 2

EUR

Published: Aug 20 02:28
Views: 132
Продавам добро сочувана барака(Тип Путало, Финска )во населба Тафталиџе 2.
„Будимпештанска“бр21б
Со двор, голема тераса и маркица за градба . Бараката се наоѓа во слепата уличка, на прекрасна местоположба за оние кои што сакаат мирно и тивко место за живеење, во близина има училиште, детска градинка, пазар, и повеќе големи маркети, банки како и познатиот трговски центар Сити мол.

Маркицата за градба е со висина до венец 8,80м2, основа 132м2.Вкупно стамбена површина 367м2.
дворно место 270м2
Цената: 85.000 евра.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information