Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Kontenjer

0 MKD

For sale by: Мицко 06 Nov 22:17 Delete, Edit or Renew Your Ad
WWW.KENPANEL.MK

- КОНТЕЈНЕРИ - КУЌИЧКИ КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНИ ПОГОДНИ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, КОМУНИКАЦИСКИ ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ЕЛЕКТРОНСКА И СЛИЧНА ОПРЕМА, ЧУВАРНИЦИ, КУЌИ, ЗА ВИКЕНДИЦИ И СЛИЧНО

- НА РАСПОЛАГАЊЕ ИМА КОМПЛЕТНО НОВИ МОНТАЖНИ КОНТЕЈНЕРИ - СТАНДАРДНИ, РАБОТИМЕ И ПО НАРАЧКА.

- ДИМЕНЗИИ: 6m - 2,5m; 4m - 2.5m; 3m-2.5m; КВАДРАТУРАТА МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ

- КОНТЕЈНЕРИТЕ СЕ ОПРЕМЕНИ СО: ЦЕМЕНТНИ (BETONYP) ТАБЛИ,
АРМИРАНА БЕТОНСКА ПЛОЧА

- ИЗРАБОТЕНИ ОД ЕКОЛОШКИ ПАНЕЛИ ПО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ: КОИ ЗАШТЕДУВААТ ДО 50% ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА И ИМААТ ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, ОБЛОЖЕНИ СО ВНАТРЕШНО ЛИЦЕ; И НАДВОРЕШНО ФАСАДНО ЛИЦЕ;

- ДЕБЕЛИНА НА ПАНЕЛ ЅИДОТ- 4cm, 5cm, 6cm,7cm,8cm,10цм ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ

- ДУПЛА КРОВНА ПАНЕЛ КОНСТРУКЦИЈА

- КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА СО ОСИГУРАЧ ТАБЛА;

- PVC / АЛУМИНСКИ ПРОЗОРИ И ВРАТИ

- ЛАМИНАТ / ЛИНОЛЕУМ / ПЛОЧКИ

- ЧЕЛИЧНО ЖЕЛЕЗО АНТИКОРОЗИВНО ОБЛОЖЕНО

- ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ СЕ ВГРАДУВА ПРОСТОР ЗА ТОАЛЕТ, ЗА КУЈНА, итн...

КОНТАКТ:
070 706 116 Мирослав
078 301 868 Влатко
078 360 713 Влатко
WWW.KENPANEL.MK
Мицко
070706-116
Leaflet
To the top

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information