Published: Dec 22 2020 01:58

KUKI VIKENDICI GARAZI KIOSCI KONTENJERI

Published: Dec 22 01:58
Views: 20
WWW.KENPANEL.MK

- МОНТАЖНИ КОНТЕЈНЕРИ - КУЌИЧKI КОМПЛЕТНО ОПРЕМЕНИ ПОГОДНИ ЗА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, КОМУНИКАЦИСКИ ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ ЕЛЕКТРОНСКА И СЛИЧНА ОПРЕМА, ЧУВАРНИЦИ, КУЌИ, ЗА ВИКЕНДИЦИ И СЛИЧНО

- НА РАСПОЛАГАЊЕ ИМА КОМПЛЕТНО НОВИ СТАНДАРДНИ КОНТЕЈНЕРИ, РАБОТИМЕ И ПО НАРАЧКА.

- ДИМЕНЗИИ: 6m - 2,5m; 4m - 2.5m; 3m-2.5m; КВАДРАТУРАТА МОЖЕ ДА СЕ НАДОГРАДИ ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ

- КОНТЕЈНЕРИТЕ СЕ ОПРЕМЕНИ СО: ЦЕМЕНТНИ (BETONYP) ТАБЛИ,
АРМИРАНА БЕТОНСКА ПЛОЧА

- ИЗРАБОТЕНИ ОД ЕКОЛОШКИ ПАНЕЛИ ПО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ: КОИ ЗАШТЕДУВААТ ДО 50% ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА И ИМААТ ЗВУЧНА ИЗОЛАЦИЈА, ОБЛОЖЕНИ СО ВНАТРЕШНО "ЛИЦЕ" И НАДВОРЕШНО ФАСАДНО "ЛИЦЕ"

- ДЕБЕЛИНА НА ПАНЕЛ ЅИДОТ- 4cm, 5cm, 6cm,7cm,8cm,10цм ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ

- ДУПЛА КРОВНА ПАНЕЛ КОНСТРУКЦИЈА

- КОМПЛЕТНА ИНСТАЛАЦИЈА СО ОСИГУРАЧ ТАБЛА;

- PVC / АЛУМИНСКИ ПРОЗОРИ И ВРАТИ

- ЛАМИНАТ / ЛИНОЛЕУМ / ПЛОЧКИ

- ЧЕЛИЧНО ЖЕЛЕЗО АНТИКОРОЗИВНО ОБЛОЖЕНО

- ПО ЖЕЛБА НА КУПУВАЧОТ СЕ ВГРАДУВА ПРОСТОР ЗА ТОАЛЕТ, ЗА КУЈНА, итн...
КОНТАКТ:
070 706 116 Мирослав
078 301 868 Влатко
078 360 713 Влатко
WWW.KENPANEL.MK
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
20
070706116

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information