Published: Aug 05 2015 11:36

Baraka so dogradba vo Zdanec moze zamena

EUR

EUR
Published: Aug 05 11:36
Views: 6
Продавам барака со доградба во населба Жданец (Козле) на втората улица Теодосиј Синаитски

100% Комплетни , исправни , регуларни документи

Дворно место 208м2, Стамбен простор 116м2, Вкупно 324м2

Одлична локација со маркица за градење и 100% откупено земјиште.

Идеално мирно место за живеење под падините на Водно со поглед према крстот и на само неколку километри од центарот на Скопје

Втората опција е за замена за еден или 2 помали стана во Козле, Тафталиџе или во непосредна близина на Жданец или помегу Карпош 1 до Влае со Ваша доплата

Локацијата на плацот е во центарот на Жданец (средна улица во средина)

Јавете се со Ваша понуда има простор за договор околу цената!

ТЕЛЕФОН

075-832-042

075-522-083
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade
6
075832042

Address:

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information