Company ad Published: Aug 04 2020 01:01

ЛЕВЕЛ 7 - БАРАМЕ БАРАКА/ПЛАЦ ВО ТАФТАЛИЏЕ - КОЗЛЕ

Published: Aug 04 01:01
Views: 180
Бараме локација за градба или барака со плац за инвеститор во Тафталиџе - Козле со намена на маркица А1 или А2.

Понудите пратете ги на:
info@level7.mk
или на тел:
071/ 30 42 42
078/ 43 33 37
Link description

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
Visit our store page

ул. Петар Поп Aрсов бр. 40-1/10

071304242

https://www.level7.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information