Published: Jun 07 2022 08:04

Prodavam, iznajmuvam gradezno zemjiste

Published: Jun 07 08:04
Views: 636
Urbanizirano gradezno neizgradeno zemjiste od 8035m2.
Posteckiot plan predviduva gradba na A1(individualno domuvanje so B1 deloven prostor 30%)
Kompatibilno so A2 (kolektivno domuvanje i B2 golema trgovska edinica)
Dopolnitelno vo najava e juzna i severna obikolnica pokraj samata lokacija koja ke se povrze direktno so kluckata na izlez na Negotino i E-75 vo pravec na Gevgelija i Evzoni
Razgovarame so domasni i stranski investitori za poveke nameni na site 10 parceli gradezno zemjiste
Оваа локација е во Општина Неготино ИМ број 601 и број на КП 8546 со 8035 м2 градежно неизградено земјиште .. Просторот е урбанизиран а најавата е дека наредниот период Општината дополнително ќе инвестира во инфраструктура на овој дел од градот . Општина Неготино е атрактивна опција и заради фрекфенцијата од соседните општини Кавадарци Росоман Демир Капија, Валандово.кои заедно достигнуваат и повеќе од 90.000 жители.
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information