Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Lozov nasad so povrsina od 1300m2 vo Kavadarci

8 000 EUR

For sale by: Стојан Пендев 11 Sep 16:41 Delete, Edit or Renew Your Ad
Стојан Пендев
075-815-556
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Kavadarci
Се продава лозов насад со површина од 13декари од кои: 6 декари се карадинал, а 6 декари се афусали.
Насадот е под систем за наводнување капка по капка.
Стојан Пендев
075-815-556
To the top