Company ad Published: Jan 10 2020 11:41

ЛЕВЕЛ 7 - БАРАМЕ ПЛАЦ ВО ОХРИД

Published: Jan 10 11:41
Views: 112
ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

За потребите на наш клиент - реномирана компанија побаруваме плац - градежно земјиште во Охрид со следниов опис:

✅ Локација: потег од Центар до Пештани
✅ Површина: околу 1500м²
✅ Намена: А4 - времено сместување

📌 НАПОМЕНА:
Потребно е плацот на биде на атрактивна локација во близина на езерото и со комплетна инфраструктура: приклучок за вода, струја,канализација и со пристапен пат.


👉 Потребни документи:
📑 Имотен лист
📑 Извод од детален урбанистички план - ДУП

📷 Во прилог на понудата пратете ни и фотографии од локацијата

👉 Вашите понуди пратете ги на:
📧 info@level7.mk


👉 Контакт телефон:
📲 071 30 42 42
Link description

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
Visit our store page

ул. Петар Поп Aрсов бр. 40-1/10

071304242

https://www.level7.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information