Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

Plac od 1262m2 vo Ohrid

25 EUR

For sale by: Владимир 27 Nov 19:53 Delete, Edit or Renew Your Ad
Ad type
For sale
Advertised by
Private
Location
Ohrid
Се продава плац погоден за земјоделски работи но и за градба (во план е урбанизација на индустриска зона) во близина на ,,Краварникот,, во Охрид, веднаш позади бензиската пумпа Петрол, во подножјето на Чекоштина. Плацот се состои од три катастарски парцели и тоа кп.бр. 969/3, 2487/12 и 2487/13. запишани во Имотен лист бр. 91149 во КО Охрид 4. На лице место пртставуваат една целина
Владимир
070391365
Leaflet
To the top