Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |

SE BARA INVESTITOR ZA PLAC SO MARKICA ZA GRADBA

For sale by: Танески Трајче 10 Feb 16:49 Delete, Edit or Renew Your Ad
Leaflet
Се бара Инвеститор или купувач за земјиште со маркица за градба на КП. 5337/1, П,П.12.1.120 КО Охрид 4 У.З. 12Б лок.12.1 на Ул. Сирма Војвода 110, на која има макица со површина од 336,57 м2 под објект. На плацот е дозволена градба на објект со вкупна површина на градбата од 3029,13 м2 и висина од 25.2 м / П+7+П со 40 паркинг места.
Танески Трајче
075813491
Leaflet
To the top