Register a Pazar3 Account and get 50 denars!
Македонски | Shqip | English |
 

PLAC NA GLAVNA ULICA VLEZ NA SKOPJE

200 EUR

Company advertisement For sale by: Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate 12 Dec 12:05 Log into the company to make changes
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
  Online
077/699-416
Leaflet
СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ НА ГЛАВНА УЛИЦА - ВЛЕЗ НА СКОПЈЕ ВО БЛИЗИНА НА БЕНЗИНСКА ПУМПА ЛУКОИЛ (КАМНИК).
ПОВРШИНА 6200 М2
ПОГОДЕН ЗА ИЗГРАДБА НА МОТЕЛ, ИЗЛОЖБЕН САЛОН, МАГАЦИНИ, СЕРВИСИ И СЛ.

ЦЕНА 200 ЕУР/М2

ШИФРА С38
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
Тифани Агенција за недвижности нуди услуги за продажба и изнајмување на недвижен имот во Р. Македонија. Како посредничка агенција, нашата обврска и задача е покрај пронаоѓање на купувач или соодветна недвижност согласно со вашето барање, исто така и подготвување на сите потребни документации, составување на договори, резервации и сл. се со цел комплетно обезбедување на сигурноста на двете страни се до завршување на целокупната процедура за изнајмување/ продажба на имотот. Исто така, Тифани Агенција за недвижности нуди идејни ентериерни решенија со 3Д проекција за полесно визуелизирање, можност за изведба, монтажа, комплетно уредување и реновирање на вашата недвижност.
Visit our store page
ул.Васил Ѓоргов бр.24/4 Show on the map
077/699-416
Тифани Агенција за недвижности/Tiffany Real Estate
  Online
077/699-416
Leaflet
To the top