Published: Jan 24 2022 12:07

Atraktiven plac na avtopat Skopje - Aerodrom Petrovec

Published: Jan 24 12:07
Views: 115
се нуди локација покрај автопатот Скопје-Велес, поточно КО Јурумлери (КП 577/1 и КП 577/2), Оштина Гази Баба, со површина од 9000 м2 . По потреба на инвестицијата, постојат реални услови површината да биде проширена со соседните парцели за дополнителни 14500м2. Земјиштето е на 7 км од Скопје и 4 км до Скопскиот аеродром .
Земјиштето се граничи со најголемата бензинска станица во Македонија, сопственост на Макпетрол АД,. Земјиштето има ЛЕГАЛЕН ВЛЕЗ- ИЗЛЕЗ на автопатот Скопје-Велес по договор со Макпетрол.
Земјиштето се нуди за соинвестиција или за продажба.

За подетални информации, јавете се на телефонскиот број
+38976 360 314 , +38970 204785
if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information