Македонски | Shqip | English |

Dva placa vo Volkovo i Ljubanci

For sale by: Јасмина 27 Jan 07:02 Delete, Edit or Renew Your Ad
Price:

-

Address: Волково и Љубанци
Area: 1500 m2
Location: Gjorce Petrov, Skopje
Продавам плац во Волково,спроти училиштето на патот кон Орман,со површина од 1500м2 и плац во Љубанци со површина од 1000м2.
There are no visited ads
To the top