Company ad Published: Feb 17 2021 10:47

ЛЕВЕЛ 7 - БАРАМЕ ПЛАЦЕВИ - 4000м² - 6000м²

Published: Feb 17 10:47
Views: 154
ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности побарува плацеви за купување:

👉 Локации: Стопански Двор, Н. Село, Волково, Бардовци, Сопиште
👉 Потребна површина: 4000м² - 6000м²
👉 Намена: Градежно земјиште


📑 Доколку располагате со градежно земјиште на наведената локација и сте заинтересирани за соработка, Вашите понуди можете да ни ги пратите на следната маил адреса:

📧 info@level7.mk

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности
📲 071/ 30 42 42
📧 info@level7.mk
🌐 www.level7.mk
🗺 ул. Петар Попарсов бр.40-1/10
Link description

ЛЕВЕЛ 7 - Агенција за недвижности

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.
Visit our store page

ул. Петар Поп Aрсов бр. 40-1/10

071304242

https://www.level7.mk

if this Ad breaks the Rules of Advertisement or Safe trade

Seller

Ве покануваме да ја разгледате нашата понуда и да се запознаете подобро со нашата деловност, професионалност  и пред се чесност при работењето.
Тимот на ЛЕВЕЛ 7 во секој момент ви стои на располагање да биде Вашиот личен посредник за недвижности.

Со почит.

Our website uses Cookies. By clicking "I Agree"or by keeping the use of the website, you agree to use the cookies. If you don't agree, you can change your bowser's search settings.

More information