Македонски | Shqip | English |

Kapital Ekskluzivno plac vo Radozda 917mkv

Company advertisement. For sale by: Агенција за недвижности Капитал Охрид 06 Jun 12:49 Log into the company to make changes
Price:

-

Address: Радожда
Area: 917 m2
Location: Struga
Шифра 40 065

Ексклузивна понуда

Плац на Струшката ривиера, во атрактивната туристичка населба Радожда.

Вкупна површина на плац 917 мкв и тоа на КП 2004 - 208 мкв и КП 2003 - 709 мкв.

Плацот се наоѓа на втора линија на терен со пад и има непречен поглед на Охридското езеро.

Цена по договор.

Секоја сероизна понуда од потенцијален купувач ќе биде внимателно разгледана.

Погледнете ја нашата понуда на нашиот веб сајт www.kapitalohrid.mk

Контакт e-mail [email protected]

Контакт телефони:
046 505 711
070 388 844
078 232 047
There are no visited ads
To the top